kurs

Utdanningsforløp i De Nye Energiene


Utdanningen består av 7 helgesamlinger fordelt over ca 1,5 år. Hver samling tar for seg de forskjellige behandlingene og visdommen som hittil har blitt kanalisert fra Iliuka. Dette er en universell kjærlighetsenergi som er kommet for å hjelpe mennesker i denne unike tiden av frekvensheving.


Tanken bak et utdanningsforløp, er at dette gir en mer helhetlig og dypere forståelse av DNE. Det vil være en gruppe som følger hverandre gjennom forløpet og dette kan gi en større trygghet og vekst i prosessene. Det vil i større grad legges vekt på den personlige selvutviklingsprosessen i tillegg til det å styrke evnene til å kunne bruke det på klienter. Uansett vil disse kursene kunne være veldig nyttig i dine egne livsprosesser, da de jobber med å skape helhet mellom kropp, sjel og ånd. Dette blir mer og mer viktig i denne tiden med store og sterke frekvenshevinger som påvirker hele energisystemet vårt.Du vil få et verktøy som du kan bruke på deg selv og andre, allerede etter første kurssamling. Iliuka sier at DNE skal læres bort til alle som ønsker det, og ikke bare til de som allerede er terapeuter.

Mange som kommer på kursene opplever det som at de har brukt disse energiene i tidligere inkarnasjoner, og at de nå fant en behandling og visdom de følte seg hjemme i.


«Alt i livet begynner med oss selv. Vi kan aldri forandre andre, men vi kan begynne å forandre i oss selv og så vil energien vil spre seg til omgivelsene rundt oss. Da kan magiske ting skje.»

Utdanningsforløpet:


  1. Basispunktene: Dette er fundamentet og grunnpilaren i DNE. Dette er en komplett del av behandlingen som man kan begynne å bruke med en gang.
  2. Fjernhealing. Her lærer du å bruke fjernhealing med de forskjellige delene du har lært med DNE, for å kunne hjelpe mennesker og dyr på avstand.
    Trigoner og Frekvenser. Ifølge Iliuka er frekvens 432 hrtz harmoniserende, og 963 hertz er vitaliserende. Vi kan bruke, farger lyd slik som syngeboller, trommer vår egen stemme. Denne delen kan vi kombinere med flere av de andre delene.
  3. De Høyere Energiene: Punktene og meridianene her, er en sterk forankring mellom kropp, sjel og ånd.
  4. Sansene: Denne kurssamlingen er viet visdommen om sansene og deres store betydning for sunnheten i organene og kroppen.
  5. Blod og hormonerPå kurset vil du lære om punkter på meridianeri et trigonalt system. som hjelper til med å avgifte og balansere ph i blodet. Ubanse i blodomløpet kan gi store utslag fysisk og psykisk, som påvirker det hormonellesystemet oglymfe/nervesystemet.
  6. Lymfe- og nervesystemet: Sterk behandlingsmetode for å rense og balansere kroppen. På den måten kan vi forebygge sykdom i nervesystemet og kunne gi større balanse i det fysiske og psykiske energisystemet.
  7. Tilbake til ditt eget hjerte. Dette er en selvstendig behandling som jobber med å frigjøre sjelens kraft fra hjertet og stryke evnen til å følge sitt eget hjerte – sin egen sjels vei.

Intuitivt malekurs


"Finn din kreative kilde"Dette er et lekent og kreativt malekurs, hvor du lærer å bygge opp et maleri ved hjelp av forskjellige komponenter for å skape dybde og struktur. Målet er at du blir inspirert til å utvikle din egen kreativitet og skaperglede. Ingen forkunnskaper er nødvendig. Jeg holder helgekurs og 5 dagers sommerkurs i metoden.


Målet er at du skal bli inspirert til å lete i din egen kreative kilde, for å finne din egenart innen maling. Gjennom å male intuitivt, kan du frigjøre en kilde til glede og inspirasjon.

Gjennom å bruke farger og kreativitet, kan vi gi healing til mange aspekter i oss selv. Vi bruker meditasjon og tromme for å komme inn til den kreative stemmen i oss.


Alle kan male og skape!


2 (3)
2 (2)

Ta kontakt for info!